Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To bych nevěřil, že je možné.

Vyjít ze sovětského výkladu, k tomu si opravdu přečíst dnes dostupné informace, co se sovětům nehodily a dojít k závěru, že to bylo přesně tak, jak tvrdili Sověti a dodnes na tom trvají Rusové.

5 0
možnosti
Foto

Tak Vy jste ty dějiny přepsala neskutečně RvRvRv

6 0
možnosti
Foto

Hloupý článek....

13 0
možnosti

Napsala moudrá paní Jandová;-D

0 3
možnosti

Historik by se měl zabývat skutečnou historií, nikoli opisováním nebo ideologií.

Veřejně dostupných informací je dost.

7 0
možnosti

Ten váš "vlastenec" Robert Vašíček nejen dobře dokresluje naprostý bizár, který dnes panuje na proruské frontě české páté Putinovi kolony, ale i obrovský bizár v samotné SPD, protože Vašíček je známý obdivovatel Islámu a mimo jiné prohlašoval „to co se mediálně odehrává, Islámský stát nebo Taliban, to je vše vymyšlené. To je totální lež a vůbec to neodpovídá realitě“ :-)

https://manipulatori.cz/komentar-trable-roberta-vasicka-a-spd/

8 0
možnosti
Foto

Pan Řezník by se konečně potěšil pohledem na koně, které nám konečně přinesli svobodu. Kterýžto výrok o kozáckém koni uvázaného u pražského zábradlí sem hází při kdejaké příležitosti

R^.

3 0
možnosti

BC. Robert Vašíček, vlastenec ...no, Evženo máte dost..:-)

9 0
možnosti

Zastupitel Prahy 11 za SPD Robert Vašíček v květnovém vydání radničních novin doporučil občanům, aby se ochránili před nákazou koronavirem pravidelným pitím mátového čaje. Ten totiž obsahuje mentol, který podle Vašíčka zabraňuje napadení plic koronavirem. Jeden litr čaje každý den by tak podle něj měl ochránit před nákazou covidem-19.

;-DZdroj: MF Dnes

9 0
možnosti
Foto

Už byly přepsány, teď jen obnovit reálnou verzi. Obávám se, že se tomu nějak bráníte.

9 0
možnosti

máte tam trochu chybu ve faktech. Vlasov nebyl poslán Stalinem ke Stalingradu, ale měl prorazit obklíčení u Leningradu. A protože mu nikdo nekryl křídla, tak ho prostě Němci obklíčili.

A taky vlasovcům není postaven pomník, ale je tam dána jen pamětní deska. A předhazovat vlasovcům kdeco umí každý, ale vždyť to Sověti uměli také a i na vlastním území.

A taky by se mělo zdůraznit, že pro Sověty začala SV až v roce 1941, ale to přece také není pravda. SV začala v roce 1939, kdy bratříčkovali s Německem a pilně je podporovali surovinami a i potravinami, spolu obsadili Polsko. Kdyby pomohli tenkrát Polsku, tak by SV nemusela být tak dlouhá a nemuseli by být takové velké ztráty na životech

13 0
možnosti
Foto

Tak jsem si to přečetl ještě jednou a je to spíš usměvné, až si ověříte ten masakr, tak mrkněte, jestli Vlasov mohl někoho vyprošťovat v březnu 42. od Stalingradu.... Operace Blau (letní ofenziva 42), která vyvrcholila o pár měsíců později zničením šesté začala v červnu 42. Ale přepisujete pěkně ty dějiny, R^ co ceňuji, že jste hned schopna sebereflexe....

7 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1888x
Jsem rodačka z Prahy. Jako nutriční terapeutka se zajímám o výživu, zdravý životní styl a o vše, co s ním souvisí. Se zdravým životním stylem souvisí i zdraví naší peněženky. Kdo se utápí v dluzích, žije v chronickém stresu. To se negativně podepíše na jeho psychickém a následně i fyzickém zdraví. .Jako zvídavá žena se zajímám o dění kolem sebe, historii, kulturu, literaturu, krásu, přírodu, ruční práce. 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky