Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Danuše Nerudova neuvedla jako svoje přednosti, že je mladá a krásná. To jste si jen "alternativně vyložila" její odpověď na otázku, v čem spatřuje své slabiny. Výrazy, které použila, jsou "mladá a pohledná".

Jak píše pan Líná níže, prezident nemá pravomoc libovolně odvolat vládu. Jediná možnost, kdy tuto pravomoc může uplatnit, je tehdy, kdy vláda nepodá demisi, přestože ji to zákon ukládá, tedy na konci funkčního období nebo při vyslovení nedůvěry vládě Sněmovnou. Musíte číst i tu část Ústavy, která se týká vlády.

Respektuji Vás názor s tím, že vychází ze zkreslený a neúplných informací.

2 0
možnosti

Pan Lima, pochopitelně, zradil mě našeptávač v mobilu. Omlouvám se, pane Limo.

0 0
možnosti

Bašta je komická postava těchto voleb. Okamura přesně ví, že Bašta má šanci na zviditelnění jen pokud bude hlásat úplné nesmysly. Absolutní trosku se podařilo natřít reflexní barvou, takže když se na něho posvítí tak září, dneškem záře reflektorů končí a zůstává jen natřený šašek.

2 0
možnosti

Vazena pani Evženo Janovská. Clanek dlouhy s nekolika chybami. Jiz v prvnim odstavci je mnoho malych chyb a s jednou tou zasadni.

Nebudu vam opravovat ty male, na to je Ustava, jen se zminim o te nejvetsi.

Prezident NEMA pravo odvolat vladu. Odvolani prezidentem muze nastad v pripade, kdyz vlada poda demisi.

1 0
možnosti
Foto

Jedno z mých přání je, aby Česká republika co možná nejpřesvědčivěji odčinila to, čeho se dopustila spolu s mnoha jinými zeměmi nejen vyzbrojováním Ruska, ale i tolerancí k těm, kteří předstírají duševní nedostatečnost a s líčenou nedůvtipností šíří odpornosti ruské propagandy k radosti a uspokojení představitelů dnes již nade vší pochybnost zločinného ruského režimu.

Tito lidé byli pro Rusko nezbytnou oporou v přípravě na vpád do země svého ukrajinského souseda, rovněž hráli a stále hrají odpudivou a významnou roli desinformátorů podrývajících soudržnost společnosti, čímž ji oslabují a vytvářejí v ní neklidnou a nepříjemnou atmosféru s množstvím konfliktů narušujícím mezilidské vztahy dle ruských not.

Pan Bašta je tedy pro mne zcela nepřijatelný jako kandidát na jakoukoli významnější veřejnou funkci, a to u vědomí jeho politického zázemí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1888x
Jsem rodačka z Prahy. Jako nutriční terapeutka se zajímám o výživu, zdravý životní styl a o vše, co s ním souvisí. Se zdravým životním stylem souvisí i zdraví naší peněženky. Kdo se utápí v dluzích, žije v chronickém stresu. To se negativně podepíše na jeho psychickém a následně i fyzickém zdraví. .Jako zvídavá žena se zajímám o dění kolem sebe, historii, kulturu, literaturu, krásu, přírodu, ruční práce. 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky