Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

"Mediální lynč" ... no, není to spíš tak, že se Babiš rozhodl postavit svoji existenci na hromadě lží a polopravd, které tvrdošíjně dokola opakuje, aniž by vyvracel námitky? Terčem médií není on, ale jeho výroky. A nezlobte se, svého oblíbence nezapřete, používate úplně stejný kalibr lží a zmatených výroků. Namátkově z článku:

"Pavel je provládní kandidát" - kdopak se to ještě na podzim posmíval pětikolce, že není schopná vygenerovat SVÉHO KANDIDÁTA na prezidenta?

"Řekni s kým se přátelíš .... " - a on je Pavel přítelem svých příznivců, nebo dokonce těch násilných? Jak může osobně ovlivnit, kdo ho podporuje?

"Andrej Babiš podporuje pomoc Ukrajině .... nikoliv na úkor občanů" - to mi teda vysvětlete, jak vypadá pomoc, která není na úkor nás?

"Andrej Babiš odmítá vstup Ukrajiny do NATO" - nikdy nic takového neřekl

19 0
možnosti
JK

No ale co se tak bavím s lidma tak mi říkají že je strašný hon na Babiše. Já teda ještě před 14 dny viděl to, že všichni jeli pro Babiše. Tím, že o něm ani slovo a ostatní kandidáty drezúrovali jak prašivý koně. Teď ano, už to plivání na Lampasáka polevilo, protože je to jeden na jednoho a plivat moc na Lampasáka znamená schvalovat vlastizrádce Babiše. Je teda vidět, že novináři jsou sice podlézavá banda, ale o rozum úplně nepřišli. Nicméně, jak jsem uvedl zpočátku, Babišovi se daří vyvolávat dojem, že mu všichni ubližují. /zase na druhou stranu, kdo by chtěl ve vedení šikanovanýho ubrečenca. Beztak si za tu šikanu může sám. Lidi chtějí silnýho samca, vostrýho psa. To už Babiš rozhodně nesplňuje, po těch 14 dnech brečení a kvičení/.

1 0
možnosti
Foto

Píšete jednou, že novinář Tůma napsal: "pravda a láska musí zvítězit nad lží a vsí". Podruhé pak: "pravda a láska musí zvítězit nad vsí a nenávistí". Snad byste si mohla udělat jasno aspoň v citátech.

A odsuzujete to jako děsivou a odpornou aroganci.

Ale už vůbec nepíšete kdo s tím začal. Když se před pár týdny objevilo: "Praha a láska musí zvítězit nad vsí a nenávistí", tak to vám nevadilo, to jste nijak nekomentovala.

Co k vám dodat? Volíte Babiše a já to chápu.

12 0
možnosti
LH

Jan Tuna - je ten novinář - ten byl první:-P

0 0
možnosti
MB

Prostou namátkou - Zlatuška, Košta, Vondrák, Macura, Maxová, Krnáčová Telička, Blahuta, Ježek ap. Co mají společného? Zřejmě jsou ovlivněni kampaní a účelovkou. Melou to své, podobné - Pomatený chaosman, mikromanažer a lhář na Hrad ... ?

. "Babiš si nedělá starosti s fakty, morálkou a názory. Říká a dělá jen to, co jeho poradci vyhodnotí jako populární a pro něj výhodné. Hnutí ANO je hodnotově neukotvené. Není jasné, jestli cílí na pravicové, nebo levicové voliče. Uděá se průzkum a podle toho se dělá politika," ...

"Podléhá rychlým změnám nálad a přístupu. Vždy jsme se s kolegy děsili, s kým se zase sejde, Okamžitě mění domluvený postup. Nemá trpělivost a chybí mi stabilita, velkorysost a empatie,". Ano, na Hrad! Jako ozdoba Jeleního příkopu :-) Přesně tak. Blog dobrý - Proč jej vlastně voliot ... ?

10 0
možnosti
MB

Vážně je to hrozné. Další obětí štvavé kampaně je samotný Prchal. Už jej vyloučili z klubu - Art Directors Club (ADC).Za bezostyšný a účelový - Marketing a reklamu. Další důkaz spiknutí účelovky vůči poctivým lidem v ČR. Jasná věc - Hybných sil. Kalousek, Fiala, Mléčná dráha galaxie, Babišovy kartářky ... :-)

7 0
možnosti
JK

Tak co tu máme, chudinka Babiš, mediální lynč a násilí, kandidát pětikoalice, děsivé je to, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Stará hesla.

Nenechala jste se očkovat, přestože to vehementně doporučoval Babiš a jeho čtyři ministři zdravotnictví (vlastně tři, na konci už došli dobrovolníci, tak to přišlo rozkazem). Rázně jste odmítala opatření a nyní zázračně vyměkla. Nebezpečí hrozí podle článku na iDnes, skutečně, to je ten mediální lynč, asi. Rozhlédněte se po světě, je všude trvalý mír? Zajistí snad Babiš trvalý mír? Kdy odmítl Babiš vstup Ukrajiny do NATO, to mi nějak uniklo. Jak si představujete podporu Ukrajiny, která by nebyla na náš úkor? Žádnou, to jediné by vyšlo. Pavel Novotný je řádně demokraticky zvolen a má v Řeporyjích velkou podporu lidí, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co s tím můžete dělat. Nejvíc mě ale dostalo to staré české přísloví: „Zeig mir wer deine freunde sind und ich saye dir, wer du bist.“ ;-)

To je tak vše k uvažování voličů končící strany SPD, v parlamentních volbách vás čeká úděl ČSSD a KSČM, už si na to Babiš připravuje půdu. V žádném případě nepůjde do koalice s SPD, ale o voliče SPD samozřejmě velice stojí. Oboje řekl Babiš veřejně a lze to dohledat. Co vám z toho vychází?

8 0
možnosti
JK

SPD Babiš vykutá, to je jasná věc. Ale nebude mu to stačit na těch 30%, co doposud dával. Bude záležet na tom, jestli budou ve Sněmovně nějaké subjekty, co by s ním šly do koalice. Zatím nic takového nevidím a dokud bude na scéně Babiš, tak ani nic nebude. Stojí sám proti zbytku, a vykucháním Okamury se ten problém ještě zvětší. Babišův koaliční potenciál není nula, ten je aktuálně záporný.

0 0
možnosti
PK

Asi většina se shodne co je Babiš zač. Lidem však vadí až příliš do očí bijící jeho "dehonestace" dát mu a jeho ANO definitivní k.o. Jako by to byl jediný cíl. Nejen "Aspen" a jeho političtí protivnící CZ, ale média, církve, sociální sítě. Není pochyb že k.o. ve 2.kole dostane, myslím že značné. Kazí to i svojí neobratností v diskuzích, i vedenou "kampaň" nepovažuji za dobrou a nechápu ten obdiv k "Márovi".

0 0
možnosti
JK

Máru vyloučili z asociace kreativců za nemorálně a lživě vedenou kampaň, což se neslučuje s jejich stanovami. To i přesto, že za předchozí působení dostal ocenění. Tentokrát to prostě přepísknul a vidí to i lidé, v křeči plodí nechutnosti, hlavně na síti.;-)

9 0
možnosti
Foto

V prvním kole jste dle vlastních slov volila pana Baštu. Tak to nevzdávejte! Když vezmete ve volební místnosti lístek Petra Pavla a škrtnete ho, tak se mu odečte jeden hlas. A to už za to stojí, ne? A co víc. Místo něj tam napište Jaroslav Bašta. Že podle zákona mu ty hlasy nepřipadnou? Nenechte se vysmát. Když jich budou statisíce, nebo dokonce miliony, tak s tím volební komise musí něco udělat. Takový počet voličů nelze přehlédnout.

12 0
možnosti
Foto

Já bych rovnou pomohl monarchistům, aby Baštu provolali českým králem. Kdo jiný, než tento disident, který by se nebál rovnou odvolat vládu a nastolit absolutní vládu Hradu, by se na to hodil?

1 0
možnosti
JP

Zdravý životní styl a vše, co s tím souvisí, je patrně vaše profese. A co takhle psychohygiena? Jak to jde dohromady s notorickým lhářem, nebezpečným sociopatem typu AB? Možná ano, ale pak bych velmi váhal, zda využít vašich služeb. Protože svůj k svému.

7 0
možnosti
Foto

Tak volte si a agitujte pro koho chcete. Někdo to může vidět jinak. Jiří Rusnok - Babiš je chaos...

1 0
možnosti
Foto

Jedno pořekadlo říká, že když ho miluješ, není co řešit.

Možná byste měl zajít k pekárnám které pan ing Babiš vlastní (pardon, nevlastní, on neřídí nic, to jsou pomluvy), a zeptat se na jejich mzdu. A pak si položit otázku, je-li důstojná roku 2023.

Možná byste se měla zeptat mnoha podnikatelů, kteří v bláhové naději spojili svou živnost s panem ing. Babišem a skončili tím, že jejich podnik nedostal úvěr, či na ně "zaklekli naši" a museli ho prodat pod cenou - právě ing. Babišovi.

Možná byste se měla zeptat poslanců hnutí ANO, jak je off label pan ing. Babiš něžně oslovuje.

Bylo by toho více, ale láska je slepá a tak Váš hlas jistě dostane, což je správné. Na závěr je však třeba podotknout, že prozření ze zamilovanosti může být někdy velmi kruté.

17 2
možnosti
LH

Máme svobodný trh práce....čtu to zde roky....tak nevím kdo koho nutí dělat za minimalku pro Babise

1 1
možnosti
LV

Babise v Jablonci odpurci nepustili k jeho voličům?

Nebylo to tak, že ho vykázali ze soukromeho obchodu, do kterého se přihrnul jak velká voda s celým svým štábem, aby si tam bez dovolení natáčel materiál pro svou kampaň?

A takhle je to u vás se vším. Překroutíte, co se dá, plácáte hlouposti, které pak buď popíráte, nebo se k nim nehlásíte. Viz váš guru a jeho ukázka diplomacie s pomocí Polsku...

Babiš je člověk, který se vyřídil sám. Nebyl třeba žádný lynč. Utápí se ve špíně, kterou kolem sebe sám nakydal.

Mimochodem, věděl jsem spoustu hnusných vylhaných mailů proti Pavlovi, které se tváří jako seriózní. O tom, jak si nechal tajně schválit zákon, aby mohl poslat do války české vojáky na polských tancích apod. Kolik takových mailů běželo proti Babisovi? Žádný. Jen spousta vtipů, které reagovaly na jeho projevy či činy.

11 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1888x
Jsem rodačka z Prahy. Jako nutriční terapeutka se zajímám o výživu, zdravý životní styl a o vše, co s ním souvisí. Se zdravým životním stylem souvisí i zdraví naší peněženky. Kdo se utápí v dluzích, žije v chronickém stresu. To se negativně podepíše na jeho psychickém a následně i fyzickém zdraví. .Jako zvídavá žena se zajímám o dění kolem sebe, historii, kulturu, literaturu, krásu, přírodu, ruční práce. 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky