Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Stále více je zřejmé, že Pětikoalice si nepřeje mít na Pražském Hradě Ing. Andreje Babiše."

Pětikoalici opravdu nevolilo 6 000 000 voličů :-)

7 0
možnosti
JK

Takže zase to známé: Přestaňme pomáhat Ukrajině, aby se na nás putin nerozzlobil...

11 0
možnosti
Foto

Souhlas s tim, ze mnozi Babisovi odpurci jsou neskutecne agresivni (pricemz se ohaneji neustale demokracii, slusnosti a Havlem). Souhlas s tim, ze Pavel bude slapat jak je treba ( euro, prijimani migrantu, schvalovani cenzury, schvalovani jakehokoliv nesmyslu z pera EU, o valce radeji neuvazovat), i kdyz to bude proti zajmum ceskych obcanu. Kez bych se pletla.

Jste statecna. Drzte se. :-)

5 8
možnosti
Foto

Je hezké, že podle Vás jsou jsou ti odpůrci agresivní jen neskutečně a nikoliv skutečně. :-)

Jinak: opravdu si myslíte, že Pan Babiš, coby (ne)majitel podniků, čerpajících dotace z českého i unijního rozpočtu, nebude šlapat jak je třeba, aby o dotace nepřišel?

7 0
možnosti
Foto

Ano, trvalý mediální lynč nutně musí být silným stresorem, který může významně snížit kvalitu života. Ovlivňuje i schopnost se soustředit na jakoukoli činnost vyžadující zvýšenou pozornost . Může to dojít tak daleko, že se člověku pozvolna začne vytrácet radost ze života a musí často vyvinout mnoho úsilí, aby podal požadovaný pracovní výkon.

Stává se, že takové životní podmínky paradoxně vyústí v nečekaný nárůst aktivity - workoholismus, což je ovšem časovaná bomba pro tělo i duši.

Může se i stát, že takovému ztýranému člověku z toho všeho šibne, není-liž pravda? Ostatně i Miloš Zeman vykazoval v jistém čase poněkud iracionální představy o hyenách , které ho chtějí odstranit. U pana Babiše to byly výroky o politickém procesu a spiknutí polistopadového kartelu, není- liž pravda?

Jak všichni víme, pan Babiš dokonce věřil, že jeho syn pod vlivem paranoidní schizofrenie získal schopnost platit kreditkou kreditkou v USA a současně v Čechách podepisovat převod akcií. Otázkou je, jestli mu opravdu mohlo tak strašit ve věži, když soudce Šott shledal, že musel vědět, jak to s tím podpisem bylo. Nebo jestli skutečně věřil, že k ozdravení duše se mnohem lépe hodí anektovaný Krym než Azurové pobřeží. Co myslíte Vy?

6 0
možnosti
Foto

Ale k meritu věci. Je možné, aby Vámi akcentovaný mediální lynč měl takové důsledky? Ženy bývají většinou citlivé na neuspokojivé vztahy mezi rodiči a dětmi. Proto by mne moc zajímalo, jestli jste si během psaní svého tolik procítěného blogu plného soucitu a porozumění pro oběť mediálního lynčováni aspoň jednou vzpomněla na Andreje Babiše mladšího, z něhož se tolik hyen snažilo udělat téměř nesvéprávného prdlouše, kterého si může kde kdo vodit jako loutku. Jako zbraň proti ztýranému starostlivému otci?

A jestli jste měla odvahu si vůbec připustit, že snahou toho Vámi zde tak srdnatě hájeného pana expremiéra bylo zneužit u soudu psychiatrickou diagnózu vlastního syna a tzv. si ho namazat vítězně na chleba.

5 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1888x
Jsem rodačka z Prahy. Jako nutriční terapeutka se zajímám o výživu, zdravý životní styl a o vše, co s ním souvisí. Se zdravým životním stylem souvisí i zdraví naší peněženky. Kdo se utápí v dluzích, žije v chronickém stresu. To se negativně podepíše na jeho psychickém a následně i fyzickém zdraví. .Jako zvídavá žena se zajímám o dění kolem sebe, historii, kulturu, literaturu, krásu, přírodu, ruční práce. 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky